mandag 12. desember 2011

Halvveis.. Annerledes.


Tiden løper avgårde. Vi er allerde halvveis i adventskalenderen. Halvveis i planlegging, og ikke så veldig langt bak i gjennomføring av det planlagte.

I år er tempoet og stressnivået adskillig lavere enn jeg har vært vant med. Jeg konsentrerer meg om å nyte de siste dagene av permisjonen min. Julegaver bestilles på nett og julekjolen likeså. Og på loftet har jeg fått meg et lite verksted hvor jeg for tiden sitter i sene kveldstimer og fikler med papir, glitter, bånd og lim. For juletreet må ha litt pynt av det slaget som tåler å bli herpa. Ikke godt å vite hvor flinke kattene og Lina blir til å rive ned det de får tak i. I følge husets herre blir treet festet i taket med krok, sånn for sikkerhets skyld.
Den lille jenta vår har vokst seg så stor at hun skal begynne i barnehage over nyttår. Ja, hun er fremdeles lita, men jeg tror hun vil få det fint med alle de andre ungene. Vi tar en myk start med bare noen timer for dagen, så får vi se.



Mørketida er også snart halvveis og ute er det et fantastisk lys. Horisonten er så mye videre enn det jeg er vant med, jeg har liksom alltid hatt en rad med fjell i veien...

Så er det bare å fortsette dagen da, med bleieskift, kos og lek.
Ha en fantastisk innspurt av adventa, -og husk å puste!