onsdag 14. april 2010

Vårflom

De siste dagene har det virkelig tatt løs her. Det har regnet en god del, og resultatet er et visst overskudd av vann...


Drivhusgulvet har gått fullstendig i oppløsning etter dette bildet ble tatt for noen dager siden. Dagen etter var alt vann søkk borte, jeg begynte til og med å bli optimistisk. To dager senere var vannet tilbake...
Men i morra har husets herre lovet å anskaffe bobleplast. Om jeg så skal vasse til midt på leggen så skal isolasjonen på plass. Og hvis noen lurer på hva i all verden som er vitsen med bobleplast NÅ??, så må jeg bare minne om at jeg bor i Nord-Norge. Her duger bobleplast hele året ;)


Det flommer nesten fullstendig over enkelte steder. Elva gjennom Breivkdalen er fremdeles islagt. Det ses ikke på dette bildet, Her renner alt vannet oppå. Vannet står akkurat her ca en meter under veien.



Litt lengre ned i dalen ser det slik ut. Isen er solid...


Storepus gir seg foreløpig katta i de små mirakler som utspiller seg utendørs. Med en gang lillepus forsvinner ut døra stjeler storingen lillepus sin soveplass. Der blir han til mørkets frembrudd. Da er det vaktskifte. Så snart snøen er smeltet regner jeg ikke med å se karen så mye for det begynner å nærme seg vinter igjen.

1 kommentar:

Signe sa...

Håper snø og is viker med det første, og at du får det tørt i drivhuset ditt.