onsdag 3. desember 2008

Ikke helt etter planen

Ah, endelig. Midtuke, eneste tidligvakt på hele uka og planer om å få gjort både ditt og datt. Og feire ørlite 16-årsdagen for oss.

Så gikk pus hen og døde.

Fra å være frisk og fin til å være stein dau tok det en og en halv time.Han kom haltende hjem etter en liten luftetur og bare dro seg rundt gulvet og skrek av smerte.
Det var ikke annet å gjøre enn å få frem buret og ringe dyrlegevakta.
Pus halte seg inn i buret selv denne gangen, han skjønte nok hva som måtte til. Han har jo tross alt vært noen turer til og fra dyrlegen de siste årene. Men at han ikke skulle få være med hjem ante nok verken han eller vi.
Når vi kom til dyrlegen så hun med en gang at pus ikke hadde det særlig bra. Han klarte ikke å bruke bakbena i det hele tatt og hadde i tillegg en stygg, surklende lyd når han pustet.

En massiv blodpropp satte en stopper for pus sine videre eventur her oppe på bakken. Nå er han på evig musejakt. Jeg er glad at vi var hjemme når det skjedde, slik at han fikk en avslutning på livet som var den beste.


Tim Villy Gyldenløve

13 kommentarer:

hildeG sa...

Uffda. Stakkars pusen, og enda mer stakkars dere. Man blir jo så glad i dyra.

Anonym sa...

Huff så trist. Små katter etterlater store tomrom. Men det må være godt å vite hva som skjedde og - som du sier - at dere var der.
Med tid og stunder kan det vel hende at en annen pus får gleden av å bo hos dere. Det er mange nok som trenger et bra sted å være.

Miamaria sa...

Å nei, så trist! Men så bra at dere var hjemme så han hadde noen å komme til.

Stor klem!

Mokki sa...

Ai - så trasig! Bra at dere var der sånn at han ikke bare ramlet om i skogen og dere ble sittende å lure på hvor han var. Blir jo som en del av familien sånne puser så det er trasig når de dør fra oss. Stor klem til deg!

potentilla sa...

Neiii.....stakkars dere (og pusen).
Enda bra dere var hjemme, ja.
Dette blir for tragisk, ny pus til jul!
Trøsteklemtrøsteklem....

heidi sa...

Uff, får en stor klump i halsen av å lese dette. Det gjør vondt å miste kjæledyrene sine, man går lenge og venter. Ser etter dem...

Det går jo over men det tar tid.
Klem til deg.

Anonym sa...

Dakars pusen og dakars Pusepilde!
Trøstetrøstetrøste!

camellia sa...

Vad jättetråkigt att höra. Men jag hoppas han får det bra på sin eviga musjakt!

Pusepilde sa...

Takk, alle sammen!

Nye puser er under planlegging. Ja, det blir mest sannsynlig to. Et par sjarmører var avbildet i avisa i går, vi får se ;)

Charlotte sa...

Nææææ, staaaakars!! Huffameg da. Ja det er så skummelt med dyr. De kan jo ikke si hva de feiler. Men godt dere tok han med til dyrlegen, så dere fikk vite hva det var da.
Evig musejakt. Lille venn.

Villrose sa...

Å, kjære vene, så grusomt :-(
Føler med dere, og gruer meg til det blir tiden med vår 12 år gamle hund. Å ha dyr er av og til ganske hjerteskjærende ubarmhjertig.

Anna sa...

Nej vad trist. Har själv haft 2 katter. Linus blev 15 och Medea 16 år. Man sörjer länge... men du får glädja dig åt att pusen ändå fick leva så länge som 16 år...
Ha en bra helg!
//Anna

potentilla sa...

http://www.nordiclynx.no/Y-litter.asp
Min pusepusher :)
Bare til orientering....