torsdag 26. februar 2009

Award og frøsleng

Denne awarden fikk jeg tildelt av Gunilla i Norrskenets Trädgård
Tusen Takk !

Siden jeg jeg har pålagt meg selv beslutningsvegring mht til awarder og leser så mange flotte blogger gir jeg en liten bit av denne til alle som er innom ;)

Februar nærmer seg slutten, en slags usikker nedtelling har begynt. Jeg har ikke sådd et eneste frø enda, men tenker at i løpet av helga blir det spenning i vinduskarmene.
Siden sist har vinter nr 1 vært innom, -vel den er her ennå. Jeg uttalte i forrige innlegg at vi hadde omtrent fem vintrer igjen før det begynte å nærme seg vår, jeg skal forsøke å holde tellingen ;)
Det har snødd sikkert en halvmeter de siste to dagene. Brått og litt upassende, men forsåvidt en grei avkobling fra spikfrosten vi har hatt i det siste. Nå ser det verste ut til å ha gitt seg og finvær er meldt til helga igjen.

Frøsleng ja...
Det har kommet litt mer frø i hus siden sist. Jeg konstaterer at de ligger slengt foran pc-en og i diverse konvolutter i en haug på spisebordet. De burde kanskje finne veien til frøboksene?
Ihvertfall er det letter å holde oversikt da...

Vel, jeg skal uansett ikke bestille så veldig mye mer nå, selv om det var noen fristelser fra Chiltern Seeds. Lurer egentlig på om jeg klarer å la vær?

---

I got an award from Gunilla in Norrskenets Trädgård, thank you :)
I give a little piece of it to all of you great bloggers out there!

February has come to an end, and I have started sort of a countdown. I havent sown a single seed yet, but I think there will be some action in the window sills in the weekend.

Winter no 1 has arrived since my last post. I mentioned that there would be someting like five more winters to go before any signs of spring. The last couple of days it has been snowing heavily, a change from the frost, but a little bit too much at a time. Now I think it's enough!

More seeds have arrived. Theyre laying around, not able to fint their way to my seedbox.
At the moment I'm not sure where everything is, but I might find a solution soon.
Well, I will not be purchasing much more this year, but there were a few little beauties in the Chiltern Seeds catalogue. Time will show if I resist...!

7 kommentarer:

Heltpåjordet sa...

Du har en koslig blogg, men det var da litt vel pesimistisk med 5 vintre. Jeg regner med at vi har hatt vinter nå og så fort det drypper fra taket skal jeg kalle det for vår.

camellia sa...

Ja, Hilde, detta är en tid av oklarheter. Mina egna dagar är också rätt förvirrade, och ooragniserade, lite klipp i trädgården, fram med kameran, tillbaka till datorn, ut och handla... Fast hit kommer nog inte vintern mer iallafall – blåser lite vårliknade luft åt ditt håll!

Sylvia (England) sa...

Glad another winter has arrived for you Hilde, the quicker they come the sooner spring will be here for you. Please don't send the snow over to us in the UK. I have decided that spring is here for me, when I can leave for work in the morning and get home from work and it is light enough to see enjoy the garden.

Chiltern Seeds catalogue, I have several notes about seed to buy from them, not sure if I will be tempted as I have order other seed. May sow my first seed this weekend.

Best wishes Sylvia (England)

HelenJ sa...

Grattis till awarden!
Men jag hoppas du har fel om 5 vintrar till - här är det vår nu och jag vill inte ha någon mer vinter alls! =)

Pusepilde sa...

Takk, takk!
Neida, jeg er ikke pessimist, bare realistisk ;)
Det går ikke så veldig lenge nå før det blir mulig å nyte sola på trappa, det blir herlig!

Sylvia, I wouldn't dare to try sending snow elsewhere!
A couple of years ago I wished for lots of snow, all winter. Well, I got it...

Kathrine sa...

Hei. Og takk for kommentar i bloggen min. Og jo, skulle kontaktet viltnemda. Men når jeg går tur, har jeg ikke meg mobilen, søtten og..Skulle ringt fra kaffevenninnen min. Sjøl om det var en stund siden jeg så denne reven.
Det er ikke langt fra her, ett turområde jeg går ofte i. Så i morgen tar jeg turen igjen, med mobil.

Flott blogg du har!!Og nyydelig puser! Her kommer jeg igjen jeg!

Ha en flott mandag!

Klem:))

Lille meg sa...

Tusen takk for koselig hilsen til meg! Det er alltid veldig hyggelig å "bli kjent med" nye bloggere. Beklager at jeg ikke svarte med en gang, men jeg var borte i går kveld.
Du har en koselig blogg, så her kommer jeg nok innom flere ganger.
Nydelig bilde under her! Jeg blir aldri mett av å se slike bilder!
Jeg lengter også etter våren, det er altfor mye snø. Også i dag snør det her, selv om det ikke er så voldsomt nå,,,,,,,,,,
Håper du får en fin dag!:-)