torsdag 14. mai 2009

Å jaa!!

Det tiner noe helt forferdelig nå om dagen, bare noen få dager til nå...!
Og overalt popper det opp små alienlignende formasjoner. Mange hvite lapper har fått grønt selskap. Noen er blyge, mens andre har det travelt. Soldanellae tinte frem med knopper i år igjen, det samme gjorde en jordbærplante. Iris pumila står med de samme bladene som den hadde i fjor sommer, carex 'Ice Dance' likeså. Noen merkelige løk er på vei opp, kan det virkelig være liljer allerede?? Hostaene er heller ikke skvetne, flere av dem har vist at de tenker seg opp og frem.
I drivhuset koker jeg tomatplanter. På solfylte dager blir det litt i overkant varmt der, termostaten på ovnen oppfører seg ikke lenger helt pålitelig. I dag jeg kom inn der lå de strødd og skrek etter vann... Uansett er det gledelig er det at det har begynt å komme knopper på de, Alaskan Fancy har flere knoppklaser allerede:)

Trærne står ennå nakne, men det går nok ikke lenge før det begynner å bli grønnskjær. Det er meldt godt vær fremover. Frydefullt!
Det hadde vært noe å kunne sitte under et slikt tak...:


Trær og blomster er ikke så vanlig kombinasjon her i nordnorge, så jeg må bare innrømme min uvitenhet. Er det kirsebær??

---

I granhekken sitter det to rufsete nøster og stemmer i en låt med hakk i. Jeg tror jammen de falne fugleungene klarte det!!

5 kommentarer:

Karin A sa...

Vilken alldeles underbar bild! Conny Broe är en av de mer ovanliga nävorna men den är helt underbar. Älskar de bladen! :)

Linnemi sa...

Ja! Nå kommer våren også for dere som har lengtet litt lenge etter den. :)

A home far away sa...

Ha en fin helg
Kram Gunilla i Singapore

Landliv sa...

Lurer også på hva det er... men vanlig kirsebær er det da ikke?

Pusepilde sa...

Nei, jeg lurer på om det kan være japansk kirsebær...?