mandag 28. september 2009

Såvidt innom minussiden

I dag har det vært herlig regnfritt. I følge yr.no skulle det bare være et kort blaff, men det varte så lenge at temperaturen rakk å komme under null. Da vi kjørte hjem i kveld var det minus to grader. Jeg vurderte om jeg skulle bære inn georginene, men jeg fant ut at de kan få lov til å avslutte for i år. Men så har plutselig været snudd, og trappa er nå våt av regn...Det hadde vært stilig med blomstrende georginer i oktober, ikke sant?

5 kommentarer:

Hagemor sa...

offa, det var kaldt her på mørekysten også, men jeg håper det ikke blir under null på en måned enda...flott med georginer på høsten da, her regna alt bort i år..ha en fin dag

TurboLotte sa...

Ja her måtte jeg skrape vinduet på bilen i dag morges.. ærlig talt. Det er jo nettopp blitt oktober for pokker!

Mia sa...

ingen frost her enda,men den kommer nokk...georginer er bastandig fint .

Pusepilde sa...

Ja, de står der ennå, -det vil si, den ene ligger etter iherdig drukningsforsøk fra overgartneren... Synes de er utrolig seige i år. Det har til og med snødd.

Kathrine sa...

Ned mot null her i dag, og i går sykla jeg turen min i +1. Litt kaldt i regnet, men det gikk da bra.
Jeg er klar for å avslutte hagelivet litt nå. Noen epler og plommer henger enda, og komposten har jeg ikke fått tømt. Men ellers blomstrer både noen roser og stauder enda. Tar inn buketter titt og ofte.
Snø på toppene her i dag. Både foto-og maleribloggen min blir oppdatert innimellom. Så kommer jeg med hagerapport om litt.
Ha en fin fin helg!...ser fluene jobber flittig enda:)

:)