lørdag 21. august 2010

Den store amerikareisen

-Eller:
Verden slår kolbøtte.

Et vennepar av oss legger i disse dager ut på en reise som skal vare et helt år. Penger er spart opp, leiligheta skal leies ut og Sør-Amerika skal utforskes. Forhåpentligvis dokumenteres reisen grundig i bloggen deres Helt på tur. Vi gleder oss til å følge med, og ønsker Hilde og Stig et fantastisk år på tur.

Vi legger ut på en helt annen reise.
Og forberedelsene er allerede i gang. Grunnlaget er lagt, og om noen lange måneder skal vi starte ferden sammen med et helt nytt lite menneske. Vi gleder oss stort.
Mange ting blir helt annerledes, mens noe blir det samme. For sikkerhets skyld har vi sagt offentlig ja til hverandre (om enn i utgangspunktet i hemmelighet), og om kort tid kommer det lille huset i skogen til å være til salgs.
Ja, for det lille huset i skogen er for lite, og kommer til å være for lite for lenge til at vi kan fortsette å bo her. Veggene buler allerede. Er vi riktig heldige sitter vi igjen med en grei egenkapital.

Jeg har kjent på dette en stund nå, og det kjennes helt okei. Selvfølgelig blir det vemodig å forlate skogen, men alt har sin tid. Vi kan starte på nytt. Motivasjonen har vel ikke vært helt på topp i sommer, og tidvis har andre ting som for eksempel å sove hele dagen vært nødvendig, så nå kjennes det godt å ta et år hagefri.
Vi har lært mye, og tenkt mye, -og planlagt ennå mer. Det fine med ikke realiserte planer er at de kan legges et annet sted, -og hagen kan flyttes, ikke sant?

9 kommentarer:

RandiF sa...

Gratulerer og lykke til med alt sammen. Spennende tider for dere. :-)

hajal. sa...

Gratulerer med både det gryande liv og jakta på ny heim, begge deler spennande og ein stor milepæl i livet! :)

solfrid sa...

Dere går spennende tider i møte - gratulerer med alt som har skjedd og alt som skal skje:)

Lilly sa...

Gratulerer så mye både med det nye livet,- salg av huset og kjøp av nytt! Hage får du garantert igjen når den tid kommer!

Alexia sa...

Gratulere så masse me både baby og bryllup :)

Villrose sa...

Næmmen, gratulerer :-)

Her blir det mye forandringer og en ny epoke i livet. Lykke til med alt sammen!! Planlegging er halve moroa :-D

Mia sa...

Allt på en sommar, oj, Grattis, dette er da Helt på tur, det også :) Vilken start på resan genom livet, lycka til vidare :):)

Britt Åse sa...

Jøje meg, så mye spennende på en gang :D
Gratulerer med både det ene og den andre, og tvi-tvi!

Juhuuu!!

Sigrid sa...

Gratulerer med både giftemål og kommende baby :-)
...og lykke til med planer om hussalg og flytting. Hage blir det nok ei råd med igjen :-)